"

Laura's iopool-getuigenis

Laura's iopool Testimonial

Mijn zwembad is nu altijd schoon, ik heb geen algenprobleem meer en nu ik het goed beheer, bespaar ik geld doordat ik geen grote hoeveelheden chloor en chemicaliën hoef te kopen. Vóór iopool kocht ik zoveel flessen chloor, nu gebruik ik alleen de kleine tabletten.

Laura Adams, Fallbrook, CA

Laura is een nieuwe zwembadeigenaar die een manier nodig had om gemakkelijk voor het zwembad te zorgen. Na wat onderzoek te hebben gedaan, vond ze iopool! We hebben contact opgenomen om meer over haar te weten te komen en hoe iopool haar en haar zwembad behandelt.

Hier zijn enkele hoogtepunten uit ons gesprek.

Waarom heb je een zwembad gekocht? Het zwembad werd bij mijn huis geleverd toen ik er introk, ik ben dol op het hebben van een zwembad, maar ik hield niet van de stress die ermee gepaard gaat.

Hoe heb je van iopool gehoord? Ik was op Google aan het zoeken naar een slim systeem voor mijn zwembad, ik dacht dat er een moest zijn, want er zijn nu slimme systemen voor alles.

Welke problemen had u voordat u iopool gebruikte? Het zwembad zou veel groen worden. Ik wist niet precies hoe ik het moest behandelen of hoeveel chemicaliën ik moest toevoegen. Ik zou gewoon beginnen met het toevoegen van tonnen chloor en hopen dat het zou werken. Het was allemaal vallen en opstaan.

Hoe heeft iopool u geholpen? Mijn zwembad is nu altijd schoon, ik heb geen algenprobleem meer en nu ik het goed beheer, bespaar ik geld doordat ik geen grote hoeveelheden chloor en chemicaliën hoef te kopen. Vóór iopool kocht ik zoveel flessen chloor, nu gebruik ik alleen de kleine tabletten.

Op een schaal van 1 tot 10, hoe zou u het product beoordelen in verhouding tot uw verwachtingen? Ik geef de EcO-sonde een 10. Ik ben er dol op, mijn zwembad is nu altijd schoon en helder. Ik raad het iedereen aan die langskomt.

Klant worden van iopool nam een ​​enorme mentale belasting van Laura weg en heeft haar ook geholpen geld te besparen, aangezien haar zwembad nu beter beheersbaar is. Ze ziet het zwembad niet langer als een taak, maar als een manier voor haar en haar hond om te ontspannen!

Plaats een reactie

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

iopool-winkel

Winkel de benodigdheden

Normale prijs 229.00 EUR
Verkoopprijs 229.00 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
Analyseer het water van uw zwembad met EcO Zwembadonderhoud kan vervelend zijn. Daarom heeft ons team besloten om EcO op de markt te brengen. EcO is een slimme, verbonden analyser die geschikt is ...
Kies Opties
25% Uit
Normale prijs 49.00 EUR
Verkoopprijs 49.00 EUR
Normale prijs 64.95 EUR
Eenheid prijs
per 
Test kit Deze testkit geeft u toegang tot aangepaste zwembadonderhoudsaanbevelingen van iopool. Perfect om het zomerseizoen van uw zwembad mee te beginnen. Het pakket bevat: 1 kg pH+; 1 kg pH-; 1 ...
Normale prijs 19.95 EUR
Verkoopprijs 19.95 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
Waarom handmatige teststrips gebruiken Met analysestrips kunt u de verschillende parameters van de kwaliteit van uw water testen om uw zwembad te voorzien van de nodige onderhoudsproducten. De resu...
Normale prijs 99.00 EUR
Verkoopprijs 99.00 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
Vervangingsmodule voor de EcO-sonde Vervangingsblok "Sensor/Batterij" voor de intelligente watermonitor voor real-time rapportage van zwembadstatus en weersinformatie; Ingebouwde batterij; Twee se...
Uitverkocht
Normale prijs 3.99 EUR
Verkoopprijs 3.99 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
Waarom de iopool-doseerlepel gebruiken? Een resistente witte lepel voor het eenvoudig doseren van iopool chemicaliën. De beste manier om uw product te maken wanneer u de iopool-app gebruikt. Meegel...
Normale prijs 49.99 EUR
Verkoopprijs 49.99 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
Waarom iopool Bluetooth-luidspreker gebruiken? Met onze Bluetooth-luidspreker kunt u uw favoriete muziek streamen terwijl u geniet van uw zwembad. Waterdicht en klaar voor gebruik. Voordelen Water...
Normale prijs 4.99 EUR
Verkoopprijs 4.99 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
EcO vervangende dop Met de EcO-dop kunt u het onderste deel van uw EcO-sonde vervangen als u dit onderdeel bent kwijtgeraakt of beschadigd.
Normale prijs 209.00 EUR
Verkoopprijs 209.00 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
Maak een geweldige deal Een herverpakte EcO is gerepareerd en getest. Het wordt geleverd met dezelfde garantie van 2 jaar als een gloednieuwe wateranalysator!Dit is dus een ecologische en kostenbe...
9% Uit
Normale prijs 102.90 EUR
Verkoopprijs 102.90 EUR
Normale prijs 112.90 EUR
Eenheid prijs
per 
Samenstelling Dit pakket bevat de onmisbare chemicaliën voor de desinfectie van een "groot" zwembad met een inhoud groter dan 20m³. Voor uw basisbehandelingen met chloor en uw specifieke chloorbeha...
7% Uit
Normale prijs 129.70 EUR
Verkoopprijs 129.70 EUR
Normale prijs 139.70 EUR
Eenheid prijs
per 
Samenstelling Dit pakket bevat de onmisbare chemicaliën voor de desinfectie van een "klein" zwembad met een inhoud kleiner dan 20m³. Voor uw basisbehandelingen met chloor en uw specifieke chloorbeh...