"

Laura's iopool-getuigenis

Laura's iopool Testimonial

Mijn zwembad is nu altijd schoon, ik heb geen algenprobleem meer en nu ik het goed beheer, bespaar ik geld doordat ik geen grote hoeveelheden chloor en chemicaliën hoef te kopen. Vóór iopool kocht ik zoveel flessen chloor, nu gebruik ik alleen de kleine tabletten.

Laura Adams, Fallbrook, CA

Laura is een nieuwe zwembadeigenaar die een manier nodig had om gemakkelijk voor het zwembad te zorgen. Na wat onderzoek te hebben gedaan, vond ze iopool! We hebben contact opgenomen om meer over haar te weten te komen en hoe iopool haar en haar zwembad behandelt.

Hier zijn enkele hoogtepunten uit ons gesprek.

Waarom heb je een zwembad gekocht? Het zwembad werd bij mijn huis geleverd toen ik er introk, ik ben dol op het hebben van een zwembad, maar ik hield niet van de stress die ermee gepaard gaat.

Hoe heb je van iopool gehoord? Ik was op Google aan het zoeken naar een slim systeem voor mijn zwembad, ik dacht dat er een moest zijn, want er zijn nu slimme systemen voor alles.

Welke problemen had u voordat u iopool gebruikte? Het zwembad zou veel groen worden. Ik wist niet precies hoe ik het moest behandelen of hoeveel chemicaliën ik moest toevoegen. Ik zou gewoon beginnen met het toevoegen van tonnen chloor en hopen dat het zou werken. Het was allemaal vallen en opstaan.

Hoe heeft iopool u geholpen? Mijn zwembad is nu altijd schoon, ik heb geen algenprobleem meer en nu ik het goed beheer, bespaar ik geld doordat ik geen grote hoeveelheden chloor en chemicaliën hoef te kopen. Vóór iopool kocht ik zoveel flessen chloor, nu gebruik ik alleen de kleine tabletten.

Op een schaal van 1 tot 10, hoe zou u het product beoordelen in verhouding tot uw verwachtingen? Ik geef de EcO-sonde een 10. Ik ben er dol op, mijn zwembad is nu altijd schoon en helder. Ik raad het iedereen aan die langskomt.

Klant worden van iopool nam een ​​enorme mentale belasting van Laura weg en heeft haar ook geholpen geld te besparen, aangezien haar zwembad nu beter beheersbaar is. Ze ziet het zwembad niet langer als een taak, maar als een manier voor haar en haar hond om te ontspannen!

Plaats een reactie

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

iopool-winkel

Winkel de benodigdheden

Normale prijs 229.00 EUR
Verkoopprijs 229.00 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
Analyseer uw water met EcO Zwembadonderhoud kan vervelend zijn. Daarom heeft ons team EcO ontwikkeld, een intelligente en verbonden sonde die geschikt is voor zowel zwembaden als jacuzzi's/spa's. ...
25% Uit
Normale prijs 49.00 EUR
Verkoopprijs 49.00 EUR
Normale prijs 64.95 EUR
Eenheid prijs
per 
Waarom Test-kit pakket gebruiken? Met deze kit krijg je toegang tot gepersonaliseerde aanbevelingen van iopool. Perfect om het zomerseizoen met je zwembad te beginnen. Het pakket omvat Onbeperkte ...
Normale prijs 99.00 EUR
Verkoopprijs 99.00 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
Waarom onze vervangingsmodule gebruiken? Met onze module, die milieuvriendelijker en kosteneffectiever is, kunt u de levensduur van uw sonde verlengen. Voordelen Vervangend "Sensor/Batterij" blok ...
Normale prijs 3.99 EUR
Verkoopprijs 3.99 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
Waarom de iopool-doseerlepel gebruiken? Een resistente witte lepel voor het eenvoudig doseren van iopool chemicaliën. De beste manier om uw product te maken wanneer u de iopool-app gebruikt. Meegel...
Normale prijs 49.99 EUR
Verkoopprijs 49.99 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
Waarom de iopool Bluetooth-luidspreker gebruiken? Met onze Bluetooth-luidspreker kun je je favoriete muziek streamen terwijl je van je zwembad geniet. Waterdicht en klaar voor gebruik. Voordelen W...
Normale prijs 209.00 EUR
Verkoopprijs 209.00 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
Ecologie zonder compromissen: kies EcO Refurbished! Kies voor een milieuvriendelijk en kosteneffectief alternatief met onze gereviseerde versie van EcO! Geniet van dezelfde uitstekende prestaties ...
10% Uit
Normale prijs 98.95 EUR
Verkoopprijs 98.95 EUR
Normale prijs 109.94 EUR
Eenheid prijs
per 
Waarom ons Desinfectie XL-pakket gebruiken? Dit pakket bevat de benodigde producten voor het desinfecteren van een "klein" zwembad met een volume van minder dan 20m³. Het is ideaal voor je chloorba...
10% Uit
Normale prijs 125.73 EUR
Verkoopprijs 125.73 EUR
Normale prijs 139.70 EUR
Eenheid prijs
per 
Waarom ons Desinfectie XL-pakket gebruiken? Dit pakket bevat de benodigde producten voor het desinfecteren van een "klein" zwembad met een volume van minder dan 20m³. Het is ideaal voor je chloorba...
Normale prijs 34.99 EUR
Verkoopprijs 34.99 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
Waarom onze opblaasbare Led-lamp gebruiken? Onze drijvende lamp is perfect om uw zwembad 's nachts te verlichten. Met zijn led-verlichting kies je zelf de kleuren die jij wilt om de perfecte sfeer ...
Normale prijs 25.00 EUR
Verkoopprijs 25.00 EUR
Normale prijs
Eenheid prijs
per 
Waarom onze opblaasbare eenhoorn Jocelyn gebruiken? Origineel en trendy, de opblaasbare eenhoorn is perfect voor het vermaken van jong en oud in uw zwembad. Je kunt ermee rusten of ermee spelen. Bl...